# 22 Πόσα ζλότι θέλει ο κύριος;

Εντελώς συμπτωματικά ξεφουρνίζουμε 22ο επεισόδιο, 22 του μηνός. Γι’αυτό και μόνο δηλαδή στήστε αυτί! Στήστε επίσης αυτί αν σας λείψαμε και θέλετε να ακούσετε για Κρακοβίες και για γνωστές, αγαπημένες ξομπλιοαηδίες. Αγάπη.

Read More
#21 Ίντρον, Ίμπροβ και Απήλθον

🌋Πολυσυντροφικότητες, Ετεροκανονικότητες, Μονοκανονικότητες, Κανονικοκανονικότητες και άλλα τέτοια με την άκρως αυτοσχεδιαστική, φιλική συμμετοχή του Μενέλαου Ντόλμπυ

Read More
#20 Πάρα πολύ Ρέικι

🌀Μαθαίνουμε από τη Μάστερ Μάρω, απλά και κατανοητά, πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το Ρέικι. (τη θεραπεία, όχι το μέλι, Άσχετοι). Ε και δίνουμε και μερικά Όσκαρ, έτσι, γιατί είμαστε εμείς.

Read More
#19 Γη της καταγγελίας

3η σεζόν, δέκατο ένατο επεισόδιο και αν βγάλετε άκρη να μας τρυπήσετε τον Αυτιά. Τιμή & Δόξα στους πυζαμιοφόρους των Χριστουγέννων και η Καταγγελία είναι Ξομπλική.


Read More
#18 Λοστ στην Αθήνα

🕶Α να χαθείτε εσείς που θα μας πείτε ότι η Αθηνουλίτσα δεν είν’ωραία. Εξ Αυστραλίας ορμώμενος και Αθηναίος (πλέον) πολίτης, ο Γιώργος μας μιλάει με απλότητα και αστικό ρομαντισμό για την Αθηναϊκή Άνοιξη και για το project Lost Athina.

Read More
Έλλη Μαρδά
#17 In the mood for Maiden

🌊Κόρες και Κούροι,
Φορέστε φεμινοκεντρικές γούνες και μαγιό και ταξιδέψτε με την above & beyond fashion designer Αγγελική Κοτρώνη.

Read More
Έλλη Μαρδά
#16 Ρίξε στο κορμί μου Τίντερ να πυρποληθώ

Νιώθεις μόνος/μόνη; Σου’χουμε νέα. Ο Ιδανικός Σύντροφος Δεν Υπάρχει. Ωστοσο δώσε ένα παμε στα dating apps και μάθε από την πολυετή εμπειρία μας τα dos, τα donts και τί μέρος του λόγου είναι οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν.

Read More
Έλλη Μαρδά
#13 Σοφή παρούσα

Φωτογράφος, άκτιβ φεμινίστρια, και κούλ κίντ, η Σοφία μας μιλάει για την εαυτή της και για τη δράση της υπερ εξίσωσης φύλου, φυλής, τάξης.

Read More
Έλλη Μαρδά
#10 Αστακοφινάλε

Αφού το είπανε τα Ξόμπλια φτάσαν οι διακοπές! Λιώστε σαν παγωτά σε κάποια παραλία και εμείς τα λέμε απο Σεπτέμβριο φρέσκες φρέσκες σαν από Μυκονιάτικο μποστάνι!

Read More
Έλλη Μαρδά